Bertil Nordin berättar om sin forskning den 12/9

Ådalens släktforskarförening inbjuder till arrangemang på biblioteket i Kramfors, torsdag 12 september, kl. 18.30. Bertil Nordin berättar om sin forskning och om Värmlandstösen Christina, som kom till Nyvik i Bjärtrå som sjuåring, gifte sig vid 15 och blev mor till nio barn, varav några blev Kramforsbor.
Entré: 40 :- en biljett till boklotteriet, förfriskningar
Välkomna!

Utflykt till Bjärtrå hembygdsgård

Välkomna till vår medlemsaktivitet den 25:e juli kl 12.00.

Vi träffas på Bjärtrå hembydgdsgård. Där är det konstvecka med konstutställning i logen och fika med kolbullar mm.

Tony Korpenklo berättar 2019-05-23

Medlemsaktivitet + allmänheten: torsdag 23 maj, kl. 18.30 på Biblioteket Kramfors

Tony Korpenklo berättar om Greta Matsdotter från Vibyggerå och hennes tragiska död 1836 i Alsike (AB).
Han berättar även lite om sin hembygdsforskning från Högsjö socken och vad man kan hitta i arkiven."
Entré: 40 kronor = lott i boklotteriet!