DNA-träff den 9:e mars kl 18.00

Clipart från clipartfest.comHar du gjort DNA-test? Undrar du hur du ska tolka "krumelurerna? Nu har du möjlighet att träffa andra DNA-nybörjare och få lite hjälp! Ingen av oss i föreningen är några proffs men vi kan räta ut några frågetecken :) Torsdag 9 mars, 18.00, Vuxenskolan Kramfors. Anmäl till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Först till kvarn, max 20 personer

Bild från clipartfest.com

Årsmöte den 22:e mars kl 18.30

LoggaVälkommen till vårt årsmöte som vi håller den 22:e mars kl 18.30 i biblioteket i Kramfors.

Sedvanliga årsmötesförhandlingar och vi bjuder på fika efteråt.

Tore Ramström berättar om torpens historia den 2/2 18.30

61Välkomna till biblioteket i Kramfors torsdag 2 februari 18.30. Tore Ramström berättar om torpens historia, för både släktforskare och hembygdsforskare.

Entré: 40 kronor. Biljetten är en lott till boklotteriet. Förfriskningar i pausen!

Ådalens släktforskarförening i samarbete med Biblioteket och Vuxenskolan

När rötter går upp i rök 2016-11-10

LoggaÅdalens Släktforskarförening inbjuder till:

"När rötter går upp i rök".

Med utgångspunkt i sin familjs historia berättar författaren och kulturskribenten Gregor Flakierski om det omöjliga för polsk-judiska familjer att bedriva meningsfull släktforskning.

Biblioteket i Kramfors, 10 november kl. 18.30

Inträde: 40 kronor = biljett i boklotteri

Samarrangemang mellan Dis-Mitt, Vuxenskolan, Kramfors bibliotek och Ådalens Släktforskare.

Arkivens Dag 2016-11-12

bok1Arkivens Dag 12 november, kl. 11 - 14

Välkomna till vår lokal på Limstagatan 13 C
och se våra arkiv, få tips, köpa böcker och ta en fika!