Som medlem i Ådalens Släktforskarförening får du två dubbelnummer om året av vår tidning Ådalingen. Där kan du läsa om många intressanta saker som rör främst Ådalen med omnejd. Du får också nyhetsbrev digitalt, dvs till din epost.

Vill du kan du få Ådalingen digitalt istället för att få den i pappersformat. Fördelen är att, förutom att föreningen sparar pengar, så sparar vi på miljön också. Dessutom kan du också få den snabbare.

För 2016 är medlemsavgifterna:

• Medlemsavgift är 200 kr för enskild medlem och 250 kr för familj. Ungdom upp till 20 år betalar 10kr.
  • De som vill ha tillgång till vårt register online, dvs Anleda betalar 50 kr extra.

För 2017 är medlemsavgifterna:

• Medlemsavgift är 200 kr för enskild medlem och 250 kr för familj. Den speciella ungdomsavgiften har tagits bort.
  • Den extra avgiften för Anleda har tagits bort. Alla medlemmar har nu tillgång till Anleda, det ingår i medlemsavgiften.

Sätt in avgiften på vårt Plusgirokonto 21196-1 och glöm inte att ange namn och adress på inbetalningskortet samt att betalningen är för medlemsavgift och vilken typ av medlemsavgift det är.

För adressändring, vänd dig till kassören. Adressen finns på denna sida.